Degroote is gekend voor industriële vloeren & gepolierde betonvloeren voor loodsen en bedrijventerreinen in regio Wevelgem.

Meer dan 25 jaar ervaring heeft deze aannemer in betonwerken met het gieten, polijsten en uitwassen van betonnen vloeren. Alle medewerkers loodsen u gedreven en dynamisch doorheen uw bouwproject, van een eerste advies tot de administratieve opvolging. Contacteer Degroote Luc voor betonvloeren in Wevelgem en Menen, Wervik, Moorslede, Ledegem en Lendelede. Leg de basis van uw bouwproject met deze erkende aannemer.

Logo Degroote Luc

Voor het gieten van uw industriële vloer kunt u rekenen op de knowhow en het vakmanschap van Degroote.

Degroote graaft de bouwput uit, brengt de bekisting aan, plaatst wapening en stort beton tot op grote schaal. Waarop polybeton of de afwerkingslaag naar keuze gepolierd of uitgewassen wordt.

Degroote specialiseert zich in het polieren van beton en polybeton in de ruime omgeving van Wevelgem.

Uw vloer zal voldoen aan de eisen die u de betonvloer toemeet. Industriële vloeren zijn er waterpas of met uitgekiende afloop, met anti- slip laag in afgewassen beton of met een duurzame glans van polieren. Kies voor polybeton voor gepolierde betonvloeren in een magazijn of opslagruimte. Kies afgewassen beton voor een makkelijk te onderhouden stalling of parking. Of kies eenvoudigweg voor een gepolierde betonvloer omdat uw oprit uw visitekaartje is. Voor gepolierde opritten, opritten in uitgewassen beton of totale binnen- en buiten vloerwerken voert Degroote zelf de voorbereidende grondwerken uit, zodat het hele project naadloos kan verlopen.