25 jaar ervaring met het polieren van opritten, terrassen, parkings in regio Kortrijk.

Bedrijfsleider Luc Degroote is een erkende aannemer die instaat voor gepolierde opritten & terrassen in Kortrijk en Harelbeke, Zwevegem, Kuurne en Spiere-Helkijn. Hij staat mee op de werf, tussen het team gedreven medewerkers. Degroote beschikt over de nodige materialen en de verantwoordelijke bestuurders voor de uit de kluiten gewassen machinerie. Daarmee haalt Degroote de prijs naar beneden, voor kwalitatief werk.

Logo Degroote Luc

Voor elke uitvoering kunt u rekenen op de expertise van Degroote Luc.

Of het gaat om een kostenbesparend agro renovatieproject of een duurzaam mooi afgewerkte oprit of parking van uw horeca of handelszaak. Grote schaal of met moeilijkere bereikbaarheid vormt geen drempel. Vanaf het eerste adviesgesprek kunt u rekenen op overleg en de ervaring die deze aannemer heeft, met betonneren van gefigureerd beton, vloerplaten, of betonwerken met glijbekisting.

De werkwijze in een notendop:

Eerst worden de voorbereidende grondwerken zelf uitgevoerd, daarna volgt het stortbeton met de bewapening. Hier kunnen ook andere bestratingsmaterialen worden ingezet. Het egaliseren, compacteren en polieren wordt vakkundig uitgevoerd, met professionele machines. De polybeton wordt behandeld en ingezaagd. Zo krijgt u een duurzaam, slijtvast, makkelijk te onderhouden terras, in een vingerknip.

Vanuit Gits voert Degroote gepolierde opritten & terrassen uit in Kortrijk en omstreken.

Voor bestratingswerken, klinkerwerken tot gepolierde opritten en terrassen heeft deze aannemer de ervaring en het materiaal. U bepaalt hoe groot, vlak of strak uw terras eruit moet zien. Er is keuze uit meerdere kleuren polybeton. Ook opritten in uitgewassen beton horen tot de mogelijkheden. Degroote voert de werkzaamheden voor u uit van voorbereidende grondwerken tot doordachte afwerking met vakmanschap. Ook voor betonvloeren binnen kunt u bij hen terecht.