Een oprit in uitgewassen beton vergt handwerk en laat je dus best leggen door een gedreven team.

Een oprit in uitgewassen beton vergt handwerk en laat je dus best leggen door een gedreven team. De firma Degroote Luc is reeds jarenlang actief in Tielt en Wingene, Meulebeke, Dentergem, Pittem en Ruiselede. Met de zaakvoerder mee op de werf, zit je goed bij deze erkende vakman. Meer dan 25 jaar ervaring leidt de aannemingswerken in goede banen. Zowel voor industrie (loodsen, opritten, handelszaken en horeca, hangars, stallingen, op en overslagplaatsen, parkeerterreinen en magazijnen) als voor particulieren, zowel voor binnen als buiten vloeren kunt u met hen contact opnemen.

Uitgewassen beton leent zich bijzonder goed voor outdoor verhardingen.

Een oprijlaan, fiets- voet- of tuinpad in uitgewassen beton aanleggen zal uw gebouw een functioneel voordeel bieden. Uitgewassen beton, verschilt van gepolijst beton, door een andere afwerkingstechniek toe te passen. Nadat het massieve beton wordt gestort, wordt een bindmiddel aangebracht, zodat het bovenste laagje beton niet verhard. Deze laag wordt vervolgens verwijderd. Op die manier worden de stenen in het gestorte beton zichtbaar. Uw gekozen granulaat komt in de kijker te staan. De kiezel, grind of steentjes geven het project een authentieke uitstraling en een uitstekende, slijtvaste antisliplaag. Net als gepolijst polybeton kan uitgewassen beton in meerdere kleuren worden geleverd.

Degroote specialiseert zich in gepolierde en uitgewassen opritten & terrassen in Tielt en omgeving.

Een oprit in uitgewassen beton kan zowel voor functionele als esthetische redenen gecombineerd worden met stroken gepolierd beton of losse grindslag. Degroote heeft ook ruim ervaring met alle industriële vloeren, gepolierde opritten in beton & voorbereidend grondwerken. Eens u met hen in zee gaat zullen zij van begin tot eind de werkzaamheden in handen nemen, ook voorbereidende grondwerken nemen zij voor rekening.